Klostra erbjuder plantor i stället för frö. På så sätt vinner kunden upp till åtta veckor och slipper osäkerheten och jobbet med att driva upp från frö – den kanske vanligaste anledningen till att odlingsdrömmar stupar. Om kunden vill ta ytterligare en genväg till ett bra resultat kan denne välja någon av de färdigkomponerade köksträdgårdarna som innehåller utvalda plantor och planteringsskisser som visar hur kunden kan plantera för att få ett både vackert och yteffektivt resultat. Via nyhetsbrev får kunden sedan löpande handfasta odlingsråd från Klostra.

 

”Liksom de populära matkassarna vill vi erbjuda fler möjligheten till en livskvalitet som de egentligen inte har tid med. Även den med ett högt tempo och krävande jobb ska kunna njuta av en egen köksträdgård med ekologiskt härodlade grönsaker, bär och kryddor”, säger Katja Lepola, VD och grundare av Klostra.

 

”Intresset för att odla sin egen mat ökar och köksträdgården och nyttoväxterna är helt klart på frammarsch. Vi ser också att allt fler människor börjar odla mat även i städerna”, säger Katja Lepola, VD och grundare av Klostra. ”De bakomliggande drivkrafterna handlar om ett allt större intresse för råvaror och matlagning, samt en ökad förståelse för behovet av en mer hållbar och klimatsmart livsstil”. 

Klostras ambition är att snabbt etablera sig som den säkra genvägen till en egen köksträdgård för odlingssugna svenskar. Målgruppen är livsnjutande människor som den medvetna hemmakocken, föräldrar som vill att deras barn ska få känna hur tomater och morötter egentligen ska smaka och dofta, samt redan erfarna odlare som vill komplettera sina odlingar eller spara tid genom att hoppa över uppdrivningen från frö.

 

Besök oss gärna i vår monter så berättar vi mer. Du hittar oss i monternummer A16:11


Om du inte hinner komma förbi hos oss men ändå vill ha mer information eller högupplösta bilder, vänligen kontakta:
Katja Lepola, VD och grundare, Klostra Handelsträdgård AB
Tel: 0703-79 46 77
E-post: katja@klostra.se                                                                                                               www.klostra.se

 

 

 

Om Klostra Handelsträdgård

Klostra hjälper kunderna att oavsett tid, förkunskaper och utrymme, lyckas med sin köksträdgård. Genom att förenkla, inspirera och tillhandahålla goda, nyttiga, vackra och funktionella produkter och lösningar för fönstret, balkongen, terrassen och frilandet ska alla kunna njuta frukterna av en ekologisk köksträdgård. Vår vision är att varje familj och person, varje förskola, äldreboende och bostadsrättsförening ska ha möjlighet att njuta av färska grönsaker, bär, kryddor och goda blommor. På så sätt bidrar vi till livsmedel av högre kvalitet och till en mer hållbar och njutbar livsstil.