Klostra Handelsträdgård lanserar ett presentkort i sin butik www.klostra.se för att underlätta för de många kunder som vill ge Klostras plantor och färdiga trädgårdar i present.

 


Kunderna kan välja mellan, och kombinera, flera valörer. Om man vill kan man även skriva ett meddelande till mottagaren på presentkortet. I dag finns presentkortet digitalt. Inom kort kan kunden också välja en tryckt version som skickas vackert inslagen till mottagaren. 

 

”Vi har märkt att många vill ge bort våra produkter som present och julklapp. Detta gäller i synnerhet våra plantor och färdiga trädgårdar. Med presentkortet blir det ännu enklare att göra det” säger Katja Lepola, VD och grundare, Klostra Handelsträdgård.

 

Inför julen har Klostra tagit fram två nya färdiga köksträdgårdar. Den viktorianskt inspirerade ”Klostra by Cesar” är framtagen med tanke på smak, ekologi och skönhet.  Men kanske bäst av allt är att växterna har valts ut för att vara lättodlade. ”Det ska vara enkelt och vackert att odla sin egen mat!” säger Charlotta Cesar, Cesars Trädgård, som designat trädgården för Klostra. Klostra by Cesar finns i tre storlekar – 36 kvm, 18 kvm och en variant som passar balkongodlaren.

 

”Brännvinstäppan” innehåller 15 st utvalda, huvudsakligen kravmärkta, plantor av smak- och doftrika snapskryddor såsom malört, johannesört, anis, kummin, dill, fänkål, chili med flera.” Brännvinstäppan” kan odlas på såväl balkong som friland.

 

För fler & högupplösta bilder, vänligen besök: www.klostra.se/press/bildbanken/

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Katja Lepola, VD och grundare, Klostra Handelsträdgård AB, tel: 0703-79 46 77 eller e-post: katja@klostra.se,

 

Om Klostra Handelsträdgård

Klostra hjälper kunder att oavsett tid, kunskap och utrymme, lyckas med sin köksträdgård. Genom att förenkla, inspirera och tillhandahålla goda, nyttiga, vackra och funktionella produkter och lösningar för fönstret, balkongen, terrassen och frilandet ska alla kunna njuta frukterna av en köksträdgård. Vår vision är att varje familj och person, varje förskola, äldreboende och bostadsrättsförening ska ha möjlighet att njuta av färska grönsaker, bär, kryddor och ätliga blommor. På så sätt bidrar vi till livsmedel av högre kvalitet och till en mer hållbar och njutbar livsstil.