Ge pappa en brännvinstäppa till Fars dag! 

 

Lagom till Fars dag lanserar Klostra Handelsträdgård den färdigkomponerade kryddträdgården ”Brännvinstäppa”.

 

Den innehåller 15 st utvalda, huvudsakligen kravmärkta, plantor av smak- och doftrika snapskryddor såsom malört, johannesört, anis, kummin, dill, fänkål, chili med flera. Brännvinstäppan kan odlas på såväl balkong som friland.

 

Presenten levereras i god tid till Fars dag i form av ett presentkort tillsammans med den nyutgivna boken Snaps. Allt snyggt inslaget.  Plantorna levereras våren 2013.


”När pappa väcks på söndagsmorgonen den 11 november med frukost på sängen så är det mörkt ute och långt till våren. Då kan det vara skönt att få drömma sig bort till en lat sommardag med en egen brännvinstäppa och hemkryddat brännvin” säger Katja Lepola, VD och grundare av Klostra Handelsträdgård.

 

Fars dagerbjudandet säljs i form av ett presentkort tillsammans med den alldeles nyutgivna boken: Snaps – brännvinskryddningar och matrecept, skriven av Lo Söllgård och Cecilia Vikblad. Presentkortet och boken Snaps levereras i god tid till Fars dag. Plantorna drivs upp under våren och levereras vecka 19 (2013) till ett uthämtningsställe nära mottagaren. Enkla instruktioner som beskriver plantering och skötsel av plantorna medföljer. Påminnelse om beställning skickas ut före leverans.

Beställning av ”Brännvinstäppan” kan göras i Klostras butik, www.klostra.se, fr.o.m vecka 40. Pris: 539 SEK inklusive frakt och boken Snaps.

För fler & högupplösta bilder, vänligen besök: www.klostra.se/press/bildbanken/

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Katja Lepola, VD och grundare, Klostra Handelsträdgård

Tel: 0703-79 46 77 eller E-post: katja@klostra.se,

 

 

Om Klostra Handelsträdgård

Klostra hjälper kunderna att oavsett tid, kunskap och utrymme, lyckas med sin köksträdgård. Genom att förenkla, inspirera och tillhandahålla goda, nyttiga, vackra och funktionella produkter och lösningar för fönstret, balkongen, terrassen och frilandet ska alla kunna njuta frukterna av en köksträdgård. Vår vision är att varje familj och person, varje förskola, äldreboende och bostadsrättsförening ska ha möjlighet att njuta av färska grönsaker, bär, kryddor och ätliga blommor. På så sätt bidrar vi till livsmedel av högre kvalitet och till en mer hållbar och njutbar livsstil.