Har du ont om tid? Eller kännder du dig osäker på odling? Då är våra färdiga köksträdgårdar en bra start för dig! Eftersom vi vill hjälpa våra kunder att lyckas med köksträdgården kommer vi i våra nyhetsbrev att ge lite extra odlingstips till dig som valt dessa produkter. De färdiga kökstrådgårdarna innehåller sådant som vi tycker om och vill äta.

De mest populära är Stora Sommarsallad med 45 olika plantor som ryms i två balkonglådor och sex krukor à ca 30 liter. Vill du ha denna men en lite mindre så har vi även Lilla sommarsallad som är hälften så stor. Lilla sommarsallad är anpassad till den klassiska lilla Stockholmsbalkongen. En annan favorit är Barnens favoriter som innehåller sådant som barnen brukar tycka om att äta  - tomater, jordgubbar, smultron, gurka, krispig sallat, morot(frö) och sockerärt. Den kan odlas i fyra stora krukor à cirka 30 liter. Den färdiga trädgården Kryddträdården, som många väljer att starta med, innehåller 15 olika kryddor som kan odlas i tre balkonglådor eller i tre 30 liters krukor. Den lite mer modiga kan prova på Frlland som är en köksträdgård anpassad för fyra pallkragar där vi tänkt till om växtföljd. Det finns totalt åtta olika färdiga klökstrådgårdar.

Om du inte redan har något att odla i så finns det många olika odlingsbehållare i butiken. Vi har krukan Lively som är på ca 30 liter. Den finns i många färger och kommer med självbevattningstillsats. Till denna finns även en balkonglåda, även den i många fäger och med självbevattning. Plus mycket mer!