Det känns väldigt lyxigt med terrass. Det blir ett extra rum så snart kylan lagt sig. I helgen städade jag upp, bar ut bord, bänk och solstolarna, lade ut trätrallen och mina trasmattor. Hunden lade sig direkt på golvet på en solfläck:) Familjen har grillat varje kväll. Det känns ljuvligt lyxigt.

Plantorna får bo på terrassen dagtid om temperaturen är över +8 grader. De sover inne på natten. Så har det varit under en månads tid. Måste säga att jag förvånas över hur duktigt plantorna växer fastän de stått inne mer än ute pga den kalla våren.

På kolonilotten har jag alltid något projekt varje år. Tack vare underbara släktingar och en fantastisk sambo så kan det bli projekt som jag bara drömt om. Detta år blir det en snyg grind som ska hindra rådjuren från att komma in och en ny dörr till lilla "huset". I år ska jag också hindra grönmyntan från att ta över hela kryddlandet, plantera fler kryddor, fixa hallonhäckarna och se över gräsmattan som är ojämn:) 

Just denna helg ska jag plocka brännässlor till framtida gödning. 

Vi hörs

Gunilla B. Lundqvist