basket search profile

Blomsterkål Kalette Autumn Star, fröer Grönsaksfröer

En mycket god och vacker högväxt kål. Alla bladen kan ätas men det är främst de små rosetterna längs stjälken som skördas. Plantorna har lång utvecklingstid men är köldtåliga. Blomsterkål är en spännande korsning mellan bryssel- och grönkål med söt och nötaktig smak.
39,00 kr
Slut (inventeras)
2
En mycket god och vacker högväxt kål. Alla bladen kan ätas men det är främst de små rosetterna längs stjälken som skördas. Plantorna har lång utvecklingstid men är köldtåliga. Blomsterkål är en spännande korsning mellan bryssel- och grönkål med söt och nötaktig smak. Skördas på senhösten, efter hand som huvudena blir klara. Välkommen att köpa fröer på nätet hos Klostra.se.
Mer information
Artikelnummer V-113
Tillverkningsland Sverige
Fröportion 30
Sådd Förodling: 4-6 veckor före utplantering. Så på fuktad såjord, täck tunt med jord. Håll fuktigt och ställ varmt, ca 22 °C. Efter uppkomst, ljust och svalare. Använd extrabelysning vid tidig sådd. När plantorna är stora nog att hantera, sätt 1 planta per kruka i gödslad jord. Avhärda före utplantering. Kan direktsås, men förodling rekommenderas.
Så f.r.o.m Mars
sådjup 1 cm
Odlingsläge Sol
Odling Trivs i lerhaltig, mullrik och väldränerad jord. Vattna vid torka. Använd fiberduk hela perioden, den skyddar bra mot skadeinsekter.
Skörd Skördas på senhösten, efter hand som huvudena blir klara.
Skörd September
Växttyp F1-hybrid
Svårighetsgrad Mellan
KRAV-märkt Nej
Varumärke Nelson Garden - så året runt - Sara Bäckmo
Skriv din egen recension
Du recenserar:Blomsterkål Kalette Autumn Star, fröer
Ditt omdöme
Inga frågor