basket search profile

Presentkort Tillbehör

Presentkort från Klostra.se är helt digitala, gäller för alla produkter i butiken och är gilltiga i två (2) år från när det skapades.. Du kan skriva en hälsning som visas i e-portmeddelandet som skickas från Klostra.se. Du kan välja datum för utskick till mottagaren. Utlämnas datum så kommer det fram omgående efter genomfört köp.

Från 100,00 kr

Till 3 000,00 kr

100,00 kr
Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?
Ditt namn
Mottagarnamn
Mottagarens e-post

Skänk lite odlingsglädje oavsett årstid

Presentkort från Klostra.se är helt digitala, gäller för alla produkter i butiken och är gilltiga i två (2) år från när det skapades.

Du kan skriva en hälsning som visas i e-portmeddelandet som skickas från Klostra.se. Du kan välja datum för utskick till mottagaren. Utlämnas datum så kommer det fram omgående efter genomfört köp. Bilden är läsbar oavsett val av dator, smartphone och surfplatta och går att skriva ut men är inget krav. I e-postmeddelandet framgår även all information och värdekod som behövs för ett köp i butiken.

Du kan aldrig tappa bort ett digtalt presentkort från Klostra.se.
Vi lagar all data om alla presetkort så du behöver inte vara orolig om du skulle tappa bort det eller råkar slänga e-postmeddelandet. Ring eller maila kundtjänst och uppge vilken mailadress som var mottagare så hittar vi det igen.

Mer information
Artikelnummer Presentkort
Skriv din egen recension
Du recenserar:Presentkort
Ditt omdöme
Inga frågor