basket search profile

Amaryllis Terra Mystica Galaxy, amaryllislökar - NYHET 2021 Amaryllislökar

Terra Mystica har en av de mest unika amaryllisfärgningarna! Kronbladen är mörkare i hjärtat med terracottafärgade blommor med en vit strimma längs kanten.

57,50 kr 115,00 kr
Slut (inventeras)
1
Beställningsbara: September - December
Leverans: Oktober - December

Terra Mystica har en av de mest unika amaryllisfärgningarna! Kronbladen är mörkare i hjärtat med terracottafärgade blommor med en vit strimma längs kanten. Producerar med stor sannorlikhet 3 stjälkar och får 3–4 stora graciösa stora blomster per stjälk. Välkommen att köpa amaryllislökar på nätet hos Klostra.se.

 

Mer information
Artikelnummer T-1245
Blomfärg (grund) Orange
Antal lökar 1
Lökstorlek 28/30
Odling Placera amaryllislökarnas rötter (inte själva löken) i lite vatten över natten för att väcka rötterna. Plantera därefter amaryllislöken i en lite tyngre, stadig kruka så att växten inte välter om blommorna blir tunga. Du bör kunna få in ca 2 fingrar mellan amaryllislöken och krukans kant. Placera löken varmt och mörkt - då rotar den sig bäst. När stängeln börjar växa bör du vattna sparsamt och aldrig direkt på löken för att undvika att stängeln blir för ranglig. Om du vill att amaryllisen skall blomma till jul så bör du plantera en juldriven lök i mitten av november.
Ekologisk Nej
Preparerad (kyla) Ja
Sannolikhet för återblomning Hög
Planthöjd 45-60 cm
Växthöjd 40-50 cm, 50-75 cm
Odlingsläge Halvskugga
Blomning normal
Latinskt namn amaryllis hippeastrum
Ursprungsland NL
Svårighetsgrad Enkel
Skriv din egen recension
Du recenserar:Amaryllis Terra Mystica Galaxy, amaryllislökar - NYHET 2021
Ditt omdöme
Inga frågor