basket search profile

Bok, Groddar och skott - framtidens mat Tillbehör

Boken tar upp hela 19 olika sorters frön som lämpar sig för odling av groddar och skott och förklarar detaljerat hur man driver upp dem på bästa sätt. I receptsamlingen får du lära dig hur man med groddar som bas gör sallader, bröd, biffar, gröt, dressingar och många fler spännande maträtter.

 

 

 

199,00 kr
Utgått ur sortimentet
1

I den här boken hjälper Jonas och Annika dig att ändra din syn på groddar och skott från pynt och dekoration till näringstät och lättsmält basföda. De tar upp hela 19 olika sorters frön som lämpar sig för odling av groddar och skott och förklarar detaljerat hur man driver upp dem på bästa sätt. I receptsamlingen får du lära dig hur man med groddar som bas gör sallader, bröd, biffar, gröt, dressingar och många fler spännande maträtter.

Mellan april 2019 och maj 2020 har Jonas Bendroth och Annika Christensen jobbat med boken “Groddar och skott – Framtidens mat”. Vi är stolta över att äntligen få presentera den.

Jonas är en 23 år gammal entreprenör. Han är delägare och VD för företaget Sproutly, som säljer frön och odlingsburkar för hemmaodling av groddar och skott. Hans föräldrar driver företagen Munkagrodden och Nyttogrönt, som har producerat groddar och skott till svenska livsmedelsbutiker under snart 30 års tid.

Annika är känd som trädgårdsfotograf och genom sitt Instagramkonto @annikasnaturligating där hon har 46 000 följare. Som eftertraktad föreläsare håller Annika i ett flertal föreläsningar och workshops om groddar och skott under höst-, vinter- och vårmånaderna, många av dem tillsammans med Jonas.

Mer Information
Artikelnummer H-954
Skriv din egen recension
Du recenserar:Bok, Groddar och skott - framtidens mat
Ditt omdöme
Inga frågor