basket search profile

Press

 

Här hittar du pressbilder, pressmeddelanden samt lite om det som skrivits om Klostra. Har du frågor så är du välkommen att ta kontakt med Mikael Sjöbeck på mikael@klostra.se 

Vår vision

Vår vision är att alla ska få möjlighet att njuta av en köksträdgård med färska härodlade grönsaker, kryddor, bär, frukter och blommor - gärna året runt. Kort formulerar vi vår vision i "Vi odlar Sverige!"

Vår affärsidé

Vi vill hjälpa våra kunder att, oavsett tid, kunskap och utrymme lyckas med sin köksträdgård. Genom att förenkla, inspirera och tillhandahålla goda, nyttiga, vackra och funktionella produkter och lösningar för fönstret, balkongen, terrassen och frilandet ska alla kunna njuta frukterna av en köksträdgård.

Vårt erbjudande

Vi levererar plantor. På så sätt slipper våra kunder den tidskrävande och osäkra uppdrivningen från frö. För den som vill ta ytterligare en genväg så erbjuder vi också färdigkomponerade köksträdgårdar. Våra plantor kommer huvudsakligen från kravgodkända odlingar vilket gör att våra kunder enkelt kan välja att odla ekologiskt. Vi erbjuder även behållarna att odla i och övrigt som vår kund kan behöva såsom växtskydd, växtstöd och verktyg.

 

 

 


Klostra i media Se fler

Se alla förekomster av Klostra i media