basket search profile

Zinnia Parisian Jewels, fröer - NYHET 2023 Blomfröer

En mix exklusivt framtagen för vår fröleverantör Plants of Distinction. Dahlior i kristallvitt, olivingrönt, topasrosa och granatrött.  

75,00 kr
Slut (inventeras)
1

En mix exklusivt framtagen för vår fröleverantör Plants of Distinction. Dahlior i kristallvitt, olivingrönt, topasrosa och granatrött. Välkommen att köpa fröer till zinnior hos Klostra.

Mer information
Artikelnummer WN-6557
Tillverkningsland Storbritannien
Tillverkare Plants of Distinction
Blomfärg (grund) Mix
Fröportion 40
Växthöjd 75-100 cm
Latinskt namn Zinnia Elegans
Engelskt namn Zinnia
Sådd Förodla zinnior inomhus i mars-april. Så i såjord, täck med transparent material med lufthål eller lufta ofta. Håll sådden i 20-25 grader och sedan ljust och svalt efter groning. Plantera ut efter avhärdning och sista nattfrosten. Zinnians rötter är lite känsliga så plantera om så sällan som möjligt. Vattna krukan ordentligt innan du ska lossa plantan så lossnar den lättare. Zinnior kan även även sås direkt på friland när jorden blivit uppvärmd men då med något senare blomning.
sådjup 0,5 cm
Grotid (dagar) 5-15
Årighet Annuell
Plantavstånd 25 cm
Odlingsläge Sol
Odling Zinnior trivs bäst i välgödslad och väldränerad jord. Odla i kruka, rabatt eller odlingslåda på en varm, skyddad plats. Ge gärna zinniaplantorna stöd. Stjälkarna är kraftiga men kan påverkas av kraftigare vind. Vattna regelbundet och ge näring, speciellt till zinnior i kruka. Klipp av vissnade blommor så ger plantan kraft till att producera nya blommor istället för att producera frö.
Blomning juni, juli, augusti, september
Fjärilar, humlor och bin gillar Ja
Text på påse Engelska
Skriv din egen recension
Du recenserar:Zinnia Parisian Jewels, fröer - NYHET 2023
Ditt omdöme
Inga frågor