basket search profile

Hur kan jag spåra mitt paket?

När din ordern påbörjar att plockas kommer en leveransbekräftelse skickas till din epostadress, där du kan spåra ditt paket.

I leveransbekräftelsen hittar du en länk (spåra paket) för spårning av din order (gäller ej försändelser som går med brev). Klicka på länken för att se och följa status på din leverans. När status är ändrad till "Sändningen är inhämtad i Hällnäs" kan spårningen påbörjas. Då är din order upphämtad och på väg i transport. 

Vid fraktsätt till närmaste ombud aviseras det normalt i första hand via SMS och i andra hand via epost från Schenker när ditt paket finns att hämta hos ditt ombud.

Om du via spårningslänken ser att ditt paket finns hos ditt utlämningsställe kan du hämta det utan avisering genom att uppge löpnumret (fyra siffror) som finns angivet under texten "Löpnummer" Samt legitimation. 

Vid fraktsätt hemleverans Utan avisering innebär att det inte kommer aviseras när paketet är på väg utan här är det viktigt att man spårar paketet så att man har koll på när det dyker upp. Paketet lämnas utanför dörren.